jijalsvrouw_edited.jpg

"There is no force more powerful than
a woman determined to rise"

Ondernemen is een zoektocht. Waar je startte vanuit een verlangen naar vrijheid, ben je nu vaak druk en werk je stiekem best hard. 

Je voelt dat het anders kan en mag. Vrouwelijke kracht, cyclus en leven volgens de natuur hebben jouw interesse. Je gelooft dat als je dit zou verweven in je business alles een stuk makkelijker zou gaan. Maar loopt vast op de vraag hoe dan?
 
Verlang jij naar een business waarin alles stroomt? Inspiratie, creatie en energie in de vorm van klanten en geld?

Wil jij een aanbod op je website hebben staan waar iedere klant JA tegen zegt?

"There is no force more powerful than a woman determined to rise"

FloMastermind-22_websize (1).jpg

"There is no force more powerful than a woman determined to rise"

Durf te staan voor wie je bent en wat je waard bent. 

Door je te verbinden met je vrouwelijke creatiekracht ben jij in staat om je te verbinden met volgers en klanten op een diepere laag die je nog niet eerder hebt ervaren.

Moeiteloos creëer jij een passend aanbod, wat niet alleen raakt maar ook transformeert.

Jouw vrouwelijke energie is onuitputtelijk en creëert een diep vertrouwen in jouw unieke waarde. Waardoor je durft te staan voor wie je bent, wat je waard bent en dit ook durft te vragen. 
FloMastermind-12_websize.jpg

Rise Woman Rise 

In dit traject, coach ik jou in 4 maanden naar een business waarin je je vrouwelijke superpowers voor je laat werken in plaats van tegen je.

 

Transformeer jij, je wilskracht naar creatiekracht = MAGIC! En reken jij af met belemmerende overtuigingen. Waardoor je vanuit je vrouwelijke kracht in actie komt. 

 

Zodat je next level gaat met je business, gaat staan voor jouw waarde en jouw licht laat stralen.  

Ik combineer: marketing, sales & strategie, NLP, feminine flow & emodiment op een krachtige, unieke manier! 

Deze combinatie van mannelijke en vrouwelijke energie zorgt ervoor het stroomt in je lijf en & in je business. 

Waardoor je flow, rust, creatiekracht en overvloed ervaart! 

Het traject is 3 maanden. Wat krijg je?

⋒ 1 x live dag met cacao ceremonie en feminine flow practice om je hart te openen en je creativiteit een boost te geven, vanuit daar gaan we samen jouw bedrijf en strategie onder de loep nemen. 

⋒ Persoonlijke check-ins: om de 2 weken kijken we samen waar je aan mag werken (strategie, spirit, mind, fysiek) zodat je niet alleen weet wat je wilt, maar ook hoe je er komt. 

⋒ 4 x 1:1 sessie van 45 minuten met mij. Hierin bespreken we je strategie en je spirit, mind, fysiek uitdagingen. 

⋒ NLP interventie met Marije om af te rekenen met die vastgeroeste belemmerende overtuiging waardoor je next level gaat met je business = LIVE CHANGING 

⋒ Onbeperkt feedback op marketing & sales uitingen. 

⋒ Intune momenten op wat jij mag gaan creëren (Marije tuned in op jouw bron van creatiekracht).
                                           
Investering 

✔️

3 maanden traject, eenmalige investering
nu: 

2497,- ex btw

Betaling in termijnen is in overleg mogelijk

 
NA HET TRAJECT:
 
 Durf jij te staan voor wie je bent, wat je waard bent waardoor jij ONWEERSTAANBAAR aanbod creëert, waar klanten alleen nog maar JA tegen zeggen. 
 
√ Heb jij een fantastische SALESPAGE staan, waardoor jij MOEITELOOS klanten aantrekt.

√ Ben je een MAGNEET voor klanten en ervaar je JOY in het verkopen van je aanbod. 

 
Weet jij hoe je je vrouwelijke CREATIEKRACHT voor je laat werken, zodat het STROOMT in je lijf en in je business. 
 
Heb jij afgerekend met belemmerende overtuigingen en draag jij je EXPERT rol volledig uit. 
 
Is je vrouwelijke CREATIEKRACHT geactiveerd, waardoor je waanzinnige inspiratie krijgt voor je business. 
 
Ervaar je FLOW, VERTROUWEN & RUST in je business. ​

 Weet jij hoe je VERBINDING maakt met je bron van CREATIEKRACHT, hoe je deze aanzet en hoe je hier onuitputtelijk uit tapt. 

Is je VROUWELIJKEKRACHT gereactiveerd. Waardoor je intuïtie versterkt, je rust ervaart en moeiteloos mag gaan ontvangen (geld, liefde & kracht). 

Ervaar je een DIEPER CONTACT met jouw vrouw-zijn, baarmoeder en je cyclus. En ontdek je de kracht van cyclisch ondernemen. 


 

DEZE TRAJECT IS VOOR JOU.

Dit traject is voor jou als je:

Voelt dat anders kan het mag en hier klaar voor bent! En de magie van ondernemen vanuit je vrouwelijke kracht wilt benutten en ontdekken. 

Als je wilt ondernemen vanuit je onuitputtelijke creatiekracht in plaats vanuit wilskracht.

Verlangt naar creëren vanuit rust en om vanuit je vrouwelijke energie volledig in je kracht te gaan staan! 

 
Je wilt groeien met je business, zonder harder daar hard voor te hoeven werken. Zodat je (gezins) leven en je business in balans zijn. En van beide heerlijk geniet.
 
Je zoekt een businesscoach die door jouw 'bullshit' heen kijkt. Je blokkades ziet en in staat is om deze te transformeren. In kan tunen op jouw en je bron van creatiekracht. En jou terug kan brengen naar je vrouwelijke energie en wijsheid en daarnaast een expert is in marketing & sales.

Verder vind ik het belangrijk dat jij: 

- Bereid bent om je
om open te stellen
- De basis van je business al hebt staan
- Je verantwoordelijkheid neemt en leiderschap toont
"Ik wist even niet zo goed wat ik wilde met mijn live cursussen. Marije motiveerde mij om een online challenge te starten. Samen ontwikkelde we een salespage voor mijn traject. Snel hierna volgde de eerste sales. Zo startte ik met een mooie grote groep aan dit traject.
 
Mega dankbaar voor de input van Marije. In de meest uitdagende fase van de lockdown zorgde dit voor een boost in mijn business en een stijgende omzet. Marije weet binnen no time te achterhalen wat de kern is van je aanbod. Waardoor direct helder wordt wat jouw aanbod biedt voor je klanten.”

Joyce Mol, Owner Mind Events Factory 
 
Joyce.jpg
marije foto 2.jpg

"There is no force more powerful than a woman determined to rise"

MEET MARIJE. 

Ik ben Marije Roozendaal, opgegroeid in een klein dorpje in West-Friesland met de mentaliteit, hard werken niet zeuren ;-). 

Na een studie Marketing & Publishing heb ik 15 jaar in het bedrijfsleven gewerkt als Online Marketing Manager en Commercieel Directeur voor zowel corporate organisaties, stichtingen als start-ups.Waarin ik vooral werkte op mijn mannelijke energie: daadkrachtig, doorzettingsvermogen, plannen, strategie, presteren.

En ik mijn vrouwelijke energie volledig onderdrukte zoals: intuïtie, zachtheid, luisteren, verbinden en creatiekracht.
 Ik ging zo erg over mijn eigen grenzen dat ik chronische bekkenklachten kreeg. 4 jaar lang heb ik elke dag bekkenpijn gehad, was ik moe en prikkelbaar en had ik geen enkele inspiratie. ​Totdat ik er in mijn zoektocht achter kwam dat ik mijn vrouwelijke energie onderdrukte.

Ik heb mij volledig ondergedompeld in thema vrouwelijkheid en alles wat daar mee te maken heeft en heb ik mijn diploma, Yoga Teacher & NLP Master Coach behaald.  Ik kwam tot het life changing inzicht dat het bekken, de plek is van je creatiekracht, je manifestatiekracht en je vrouwelijke wijsheid.

Wohhh, dit inzicht heeft voor mij echt alles veranderd! 
Ik geloof ik de goudencombinatie van mannelijke en vrouwelijke energie. Waarbij het beste van 2 werelden samen komen. Dat is voor mij goud!  

Nu help ik als NLP Master & Business Coach vrouwen ondernemen vanuit hun vrouwelijke kracht & wijsheid in combinatie met marketing, sales en strategie en dat is MAGIC.