jijalsvrouw_edited.jpg

MASTERMIND
BENUT JOUW VROUWELIJKE SUPERPOWERS

Verlang je naar helderheid in je business? Wil jij weten welke volgende stap je mag zetten, zodat je nog meer van waarde kunt zijn?

Wil jij vanuit verbinding met jezelf en je vrouwelijke (creatie)kracht een stromende business? 
 

Doe dan mee met de fantastische mastermind: benut je vrouwelijke superpowers 

Tijdens de mastermind ervaar je diepe verbinding met jezelf en je bron van creatiekracht. Heel je blokkades uit het bekken en je (energetische) baarmoeder. Je plek van je creatiekracht, manifestatiekracht en vrouwelijke wijsheid. Zodat het weer gaat weer stromen in je lijf, in je business, werk en/of relatie(s). Je helderheid krijgt en fantastische ideeën en/of inspiratie mag ontvangen. 

Combineer je mannelijke energie (strategie, marketing & sales) met vrouwelijke energie (intuïtie, ontvangen, verbinden). En dat is MAGIC!

Voel je welkom, mooie vrouw! 
 

⋒ BENUT JE VROUWELIJKE SUPERPOWERS ⋒

In de Mastermind: Benut je Vrouwelijke Superpowers coach ik jou en 6 andere magische vrouwen, in 3 maanden naar een business waarin je je vrouwelijke superpowers voor je laat werken in plaats van tegen je. Transformeer jij, je wilskracht naar creatiekracht = MAGIC! En reken jij af met belemmerende overtuigingen, waardoor je next level gaat met je business en in je eigen licht gaat staan. 

In deze Mastermind combineer ik: marketing, sales & strategie met NLP, feminine flow & emodiment oefeningen op een krachtige, unieke manier! 

Waardoor het stroomt in je lijf & in je business!  
 

WAT HOUDT DE MASTERMIND IN?

⋒ 3 x een groepssessie van 2 uur
⋒ 3 x 1:1 op met Marije
⋒ 1 live dag: activeer je creatiekracht = magic 
⋒ Besloten groep waarin we elkaar upliften en supporten
⋒ Whatsapp groep voor al je vragen en support
⋒ Onbeperkt feedback op marketing & sales
⋒ Intune momenten op wat jij mag gaan creëren (Marije tuned in op jouw bron van creatiekracht)
 

Extra:
Online programma: in verbinding met je vrouwelijke kracht & wijsheid
Magische titel checker - voor programma's, e-books, podcast etc. 
In 5 minuten een onweerstaanbare salespage 
                                                                    2197,- ex. btw
                                                       Betalen in 3 termijnen mogelijk 

NA DE MASTERMIND. 

 

Heb jij een ONWEERSTAANBAAR aanbod gecreëerd, waar klanten alleen nog maar JA tegen zeggen. 

 

Heb jij een fantastische SALESPAGE staan, waardoor jij MOEITELOOS klanten aantrekt.

 

√ Weet jij hoe je je vrouwelijke SUPERPOWERS voor je laat werken, zodat het STROOMT in je lijf en in je business. 

 

√ Heb jij afgerekend met die belemmerende overtuigingen en draag jij je EXPERT rol volledig uit! 
 

√ Is je vrouwelijke CREATIEKRACHT geactiveerd, waardoor je waanzinnige inspiratie krijgt voor je business. 
 

Ervaar je FLOW & VERTROUWEN & RUST in je business. 

  Weet jij precies welke STAPPEN jij mag zetten en wat je mag gaan CREEEREN

  Weet jij hoe je VERBINDING maakt met je bron van CREATIEKRACHT, hoe je deze aanzet en hoe je hier onuitputtelijk uit tapt. 

  Is je VROUWELIJKEKRACHT gereactiveerd. Waardoor je intuïtie versterkt, je rust ervaart en mag gaan ontvangen (geld, liefde & kracht). 

 Ervaar je een DIEPER CONTACT met jouw vrouw-zijn, baarmoeder en je cyclus. En ontdek je de kracht van cyclisch ondernemen. 

 

DEZE MASTERMIND IS VOOR JOU.

De Mastermind is voor jou als je vandaag nog wilt starten met het benutten van je Vrouwelijke Superpowers! En de magie hiervan wilt ontdekken. 

Als je wilt ondernemen vanuit je creatiekracht in plaats vanuit wilskracht. 

Je wilt groeien met je business, zonder daar hard voor te hoeven werken. Zodat je (gezins) leven en je business in balans zijn. En van beide heerlijk geniet. 

Je zoekt een businesscoach die door jouw bullshit heen kijkt. Je blokkades ziet en in staat is om deze te transformeren. In kan tunen op jouw en je bron van creatiekracht en daarnaast een expert is in marketing & sales. 

Voor mij is het belangrijk dat het klikt tussen ons en dat de samenstelling van de groep 'klopt'. Een plan een benut je vrouwelijke superpowers call is de manier om daar achter te komen. 


 

Joyce.jpg

"Tijdens de lock down wist ik even niet zo goed wat ik moest met mijn live cursussen. Marije motiveerde me om een online challenge te starten. Zo kwam de 3-daagse breathe better challenge tot leven. Van daaruit hebben we samen een sales pagina voor de 6-weekse breathe better online cursus gemaakt. Hierop volgde al gauw sales. Met een mooie grote groep startte ik vervolgens in het 6-weekse traject.

Heel dankbaar voor de input van Marije. Dit heeft mij tijdens de lock down een boost in mijn bedrijf gegeven. De omzet is duidelijk gestegen in de moeilijkste fase van de lockdown. 

 

Marije weet heel duidelijk uit te vragen wat de kern van jouw product / cursus is. Waardoor je duidelijk neerzet wat mensen hieraan gaan hebben."

Joyce Mol, Owner Mind Events Factory 
 

VEEL GESTELDE VRAGEN. 
 

< NOG IN TE VULLEN> < BEZWAREN WEG NEMEN> 

WhatsApp%2520Image%25202021-05-20%2520at

MEET MARIJE. 
 

Ik ben Marije Roozendaal. Na een studie Marketing & Publishing heb ik 15 jaar in het bedrijfsleven gewerkt als Online Marketing Manager voor zowel corporate organisaties als start-ups. 

Waarin ik vooral werkte op mijn mannelijke energie: daadkrachtig, doorzettingsvermogen, plannen, strategie, presteren. En ik mijn vrouwelijke energie volledig onderdrukte zoals: intuïtie, zachtheid, luisteren, verbinden en creatiekracht. 
 

Ik ging zo erg over mijn eigen grenzen dat ik chronische bekkenklachten kreeg. 4 jaar lang heb ik elke dag bekkenpijn gehad, was ik moe en prikkelbaar en had ik geen enkele inspiratie. 

Totdat ik er in mijn zoektocht achter kwam dat ik mijn vrouwelijke energie onderdrukte. Ik heb mij volledig ondergedompeld in thema vrouwelijkheid en alles wat daar mee te maken heeft en heb mijn diploma, Yoga Teacher & NLP Master Coach behaald. 

Ik kwam tot het life changing inzicht dat het bekken, de plek is van je creatiekracht, je manifestatiekracht en je vrouwelijke wijsheid. 

Wohhh, dit inzicht heeft voor mij echt alles veranderd! 


Nu help ik als NLP & Business Coach vrouwen ondernemen vanuit hun vrouwelijke kracht & wijsheid.