jijalsvrouw_edited.jpg

ONlINE CURSUS YONI YOGA

ONTDEK DE KRACHT VAN VROUWELIJKE ENERGIE EN DE MAGIE VAN HET YONI EI

Yoni Yoga brengt je in verbinding met je vrouwelijke kracht & wijsheid. Het helpt je zenuwstelsel te kalmeren, je energie te herstellen en laat spanningen en emoties los. Waardoor je creativiteit tot bloei komt en je, je energiek, sensueel & krachtig voelt!

 

ZO KOM JE VAN JE(19).png

Mijn naam is Marije Roozendaal, ik ben NLP master coach, Feminine Yoga teacher & kunstenares.
 

Ik ben opgegroeid met de West-Friese mentaliteit, niet aanstellen maar doorgaan.

Ik ging altijd maar door, was hard voor mezelf en had strenge regels voor mijzelf bedacht. Ik was de verbinding met mijn vrouwelijkheid, mijn zachtheid & intuïtie helemaal kwijt.

 

Ik ging zo erg over mijn eigen grenzen dat ik chronische lichamelijke klachten kreeg. 4 jaar lang heb ik elke dag bekkenpijn gehad, was ik moe en prikkelbaar.

Totdat ik in aanraking kwam met yoga en mij volledig heb ondergedompeld in het thema vrouwelijkheid en alles wat daar mee mee te maken heeft. Yoni Yoga heeft voor mij echt ALLES veranderd.

 

Ik ben pijnvrij, leef vanuit verbinding met mijzelf, met mijn vrouwelijke kracht en wijsheid. Ik barst van de creativiteit, voel mij energiek en in balans.

 

Dit gun ik jou ook!

In deze cursus ontdek je:

  Hoe je in DIEPE VERBINDING komt met jezelf. Waardoor je, in je KRACHT staat en je RUSTIG en KALM voelt.

√  Magische technieken waardoor de energie in het bekken direct gaat stromen. Hiervoor voel jij je ENERGIEK, SENSUEEL & KRACHTIG en komt je CREATIVITEIT tot BLOEI.
 

√  Hoe je je VROUWELIJKE ENERGIE een impuls geeft, waardoor je direct weer in BALANS bent.

Hoe je in CONTACT komt met je INTUÏTIE & je vrouwelijke WIJSHEID.

Hoe je emotionele spanningen, trauma's en blokkades HEELT en puur fysiek zorgt

voor stevigere en ontspannen spieren van de bekkenbodem.

De KRACHT & MAGIE van het YONI EI en alles wat je hierover zou willen WETEN.

Normaal 222,- Nu voor maar 97,-

Incl. GRATIS Yoni ei  - OP = OP

Je krijgt:

pngegg.png

Binnen 24 uur toegang tot de cursus en je GRATIS yoni eitje opgestuurd
 

√  5 modules waarin je stap voor stap de magie van yoni yoga ontdekt:

-  Ontdek de magie van yoni yoga

-  Ontdek de wijsheid van je baarmoeder

-  Prikkel je zintuigen, sensualiteit en creativiteit

-  Ontdek de liefde & zachtheid voor jezelf

-  Ontmoet de vuurgodin in jezelf
 

 

√   Inspirerende oefeningen, meditaties, visualisaties, ademwerk, schrijf

    en reflectie opdrachten.

  Video & Audiolessen.

√   Levenslang toegang tot de cursus.

  Waardevolle extra's.


Als BONUS krijg je een GRATIS: 

Rozenkwarts Yoni ei (t.w.v. 29,99) OP = OP

Goed om te weten:
 

De online cursus is opgebouwd uit 5 modules, zodat je stap voor stap kennis maakt met yoni yoga en je yoni ei. Op jouw manier, in je eigen veilige omgeving.

 

Je krijgt binnen 24 uur (zo snel mogelijk) toegang tot de cursus. je kunt geheel in je eigen tempo door de modules heen. Je bepaald zelf wanneer je de modules wilt volgen en op welk tempo. Je blijft onbeperkt toegang houden tot de cursus. Zo kun je het gemakkelijk integreren in je leven.

Het yoni eitje is een tool om de oefeningen, meditaties en opdrachten te verdiepen, je mag zelf aanvoelen wanneer en of je het eitje in wilt brengen ja of nee. Je voelt zelf wanneer je hier klaar voor bent. Dit hoeft niet. Je kunt het eitje ook in je hand houden of op je buik neerleggen.

Binnen 24 uur verstuur ik je GRATIS rozenkwarts yoni eitje. Deze ontvang je door de brievenbus. Rozenkwarts staat voor onvoorwaardelijke liefde, zachtheid en geborgenheid. Het bevorderd eigenliefde en zelfacceptatie. Ze heeft een zachte en kalmerende werking bij verdriet en trauma en bevorderd empathie en openheid.
 

Reviews - Deze vrouwen gingen je voor:

WhatsApp Image 2021-02-11 at 19.49.37.jp
WhatsApp Image 2021-02-11 at 19.57.46.jp
WhatsApp Image 2021-02-11 at 19.51.22.jp
WhatsApp Image 2021-02-11 at 20.17.56.jp
WhatsApp Image 2021-02-11 at 19.52.06.jp
WhatsApp Image 2021-02-11 at 20.19.03.jp

Meest gestelde vragen:

  • Wat is yoni yoga?

Yoni Yoga is een eeuwenoude practice die je dichter bij jezelf brengt, in verbinding met je vrouwelijkheid. Yoni is het woord voor heilige tempel, vagina, oerbron of baarmoeder in Sanskriet, het is het symbool voor de Godin en de heilige moeder. Door vanuit zachtheid contact te maken met je yoni, kunnen spanningen losgelaten worden en kan de innerlijke kracht van de yoni weer stromen, wat bijzonder helend en transformerend is. Als je volledig in contact met je bekken en yoni leeft, voel je je geaard, stevig aanwezig in jezelf en vitaal.

  • Wat is een yoni ei?

Een yoni ei is een edelstenen ei dat in de vagina kan worden ingebracht. Vervolgens zal het yoni ei daar haar werk doen. Ze helpen om emotionele spanningen, trauma's en blokkades te helen terwijl ze puur fysiek zorgen voor stevigere spieren van de bekkenbodem en maken ze de vagina zachter.

  • Moet ik het yoni ei inbrengen?

Je mag zelf aanvoelen wanneer en of je het eitje in wilt brengen ja of nee. Dit hoeft niet. Je kunt het eitje ook in hand houden of op je buik neerleggen gedurende de cursus.

  • Ik merk dat het toch een beetje spannend vind, straks komt het eitje er niet meer uit?

Ik heb gekozen voor een eitje zonder gaatje en touwtje. Je kunt je je voorstellen dat een ei met gaatje niet hygiënisch is. Je hoeft geen zorgen te maken dat je het eitje er niet meer uit krijgt. Door heel licht druk te geven, komt het eitje er weer uit. Zorg er wel voor dat je het eitje met de bolle kant omhoog inbrengt. Hier wordt uitgebreid aandacht aan besteed in de cursus.

  • Ik heb geen ervaring met yoga, is de cursus dan wel geschikt voor mij?

Ja, juist. Voor deze yoga heb je geen ervaring nodig. Elke vrouw kan mee doen.

  • Ik ben niet lenig, kan ik dan wel alle oefeningen mee doen?

Het maakt niet uit wat je lichaamsbouw is en of je lenig bent of niet, iedere vrouw kan hier aan mee doen en is welkom.

  • Ik twijfel of het wel wat voor mij is en of mij wel kan openstellen, wat raad je mij aan?

Ik ben ervan overtuigd dat elke vrouw baat heeft bij yoni yoga. En het feit dat je dit leest, laat al zien dat je je er voor openstelt ;-).

  • Ik ben bang dat er emoties loskomen. Hoe ga ik daar mee om?

Het is juist fijn als er emoties loskomen. Spanningen, emoties en blokkades die loskomen mag je omarmen en het zo fijn als het uit je lichaam is.

Je ontvangt vanaf nu ook regelmatige tips en inspiratie. Ik ga vanzelfsprekend zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.