jijalsvrouw_edited.jpg
Online ceremonie door women's mentor & womb keeper:
Marije Roozendaal

ONLINE - RITE VAN DE BAARMOEDER

Dinsdag 1 juni
19.30 - 21.30 uur

De 13de Rite is een geschenk aan jezelf
Reactiveer je vrouwenkracht

 

Nu voor maar 35,- 


De 13de Rite is echt een liefdevol geschenk aan jezelf. Door de energie van de inwijding, die zowel een healing als een zegening is, wordt de vrouwelijke kracht gereactiveerd. De collectieve vrouwelijke energie is eeuwenlang ontkent, onderdrukt en misbruikt. Als vrouw draag je bewust of onbewust de pijn en het verdriet van je moeder en grootmoeder(s) of verwondingen uit een ver verleden. De healing gebeurt op individueel en collectief niveau.

Echter, NU is het moment aangebroken dat jij je weer mag herinneren wie je werkelijk bent: boordevol power en dus ook zacht, liefdevol en wijs. Dit geldt voor alle vrouwen.
 

Als je als vrouw niet in contact staat met je buik en baarmoeder kun je disharmonie in leven ervaren.
Dat kan zich op verschillende manieren uiten, zoals: stress, je relatie loopt niet lekker, laag libido, weinig creativiteit, vermoeidheid, lastig vinden om te mogen ontvangen, menstruatieklachten.

Reactiveer je vrouwelijke kracht

De Rite van de Baarmoeder is zeer krachtig en brengt, in alle zachtheid, jouw moederschoot van creatie in een natuurlijke balans waardoor je gevoel van zelfvertrouwen en eigenwaarde weer gaat stromen. Een heling, een zegening en een wedergeboorte van de sterke, liefdevolle essentie van jouw vrouw-zijn. Het ritueel heelt je en laat je herboren worden in schoonheid, kracht en waardigheid.
 

De Rite is voor alle vrouwen, dus ook (of juist) als je geen baarmoeder meer hebt. Vrouwen met of zonder kinderwens. Ook wanneer je nog niet menstrueert, ter voorbereiding op je zwangerschap of wanneer je niet in uit de overgang bent of in overgang zit en vrij wilt zijn van overgangsklachten.
 

Dit ritueel wordt van vrouw op vrouw gegeven om de verbinding met onze baarmoeder te versterken en om de verbinding met onze baarmoeder te helen en te omarmen. De Rite is een energieoverdracht vanuit de kosmische baarmoeder via de initiator naar jou. Het ritueel heelt je en laat je herboren worden in schoonheid, kracht en waardigheid van het vrouw zijn.
 

Voor meer informatie over de rite van de baarmoeder kijk op: http://theriteofthewomb.com/
 

De ceremonie van de baarmoederheling
 

De ceremonie staat in het teken van delen, visualisaties en rituelen. Je maakt een reis door je lichaam en komt in diep contact met jouw bekkengebied en baarmoeder. Je maakt contact met dat wat jij los wilt laten zodat je ruimte creëert voor wat jij wilt creëren en manifesteren.
 

Aan het einde van de ceremonie wordt de rite aan jou overgedragen door de womb Keeper(s).  Dit is een heel bijzonder moment. De meeste vrouwen ervaren een dieper contact met hun vrouw-zijn, baarmoeder en je cyclus. Ook zorgt de ceremonie vaak voor heldere inzichtenHet is een krachtig ritueel dat na de ceremonie zeker nog doorwerkt.

Voel je welkom bij deze prachtige ceremonie gericht op zuivering en heling van jouw baarmoeder. Een ceremonie die wereldwijd wordt doorgegeven van vrouw tot vrouw. Een prachtig ritueel dat jouw vrouwenkracht zal reactiveren.

WhatsApp%2520Image%25202021-05-20%2520at

De rite wordt gegeven door Marije Roozendaal van Jij als vrouw: Woman's Mentor, Womb Keeper, Healer, NLP Mastercoach & Marketing/Sales Expert 

Reviews 

ritevandewomb.jpeg
Rite van de baarmoeder.jpg
rite van de baarmoeder
WhatsApp Image 2021-05-20 at 19.19.59.jp
ritevandewomb.jpeg